schaatsles

Altijd al gedroomd van pootje-over de bocht door, het schaatsen van de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee of het maken van een pirouette? Bij Duosport kun je schaatsles krijgen op alle niveaus en voor alle leeftijden. Langebaan schaatsen én kunstschaatsen!

De instructeurs van Duosport zijn echte fanatieke schaatsers en leggen je graag de fijne kneepjes van de schaatssport uit. Voor het volledige aanbod kun je kijken op www.duosport.nl/rotterdam. Duosport is ook telefonisch bereikbaar via 0900–386 77 67.

Schaatslessen 24–25

Kunstschaatsen

Meer informatie over de cursus kunstschaatsen vind je via onderstaande knop.

Schaatsen huren

Heb je zelf (nog) geen noren of ben je eruit gegroeid? Bij Schaatsbaan Rotterdam kan je noren huren. De maatvoering loopt van 30 – 46. Zie ‘schaatshuur‘ voor alle info over het huren van schaatsen.

Toegang tot de schaatsbaan

Jouw entree wordt digitaal (per mail) gestuurd. Het entreebewijs kan je vanaf je telefoon scannen bij de poortjes van Schaatsbaan Rotterdam.

Trainen met Schaatsvereniging Rotterdam

Schaatsvereniging Rotterdam is dé schaatsvereniging van Rotterdam. Elke maandag verzorgt SVR om 18.30 uur een training specifiek voor de jeugd en iedere woensdag om 18.30 uur een training voor junioren en volwassenen. De training wordt verzorgd door gediplomeerde en enthousiaste trainers. Alle niveaus zijn welkom. Je kunt vrijblijvend een proeftraining meedoen.

Mail hiervoor naar bartgroot11@gmail.com, of spreek een trainer aan op de schaatsbaan, herkenbaar aan de groene jasjes!