Dat wordt smullen

Kom je deze winter naar Schaatsbaan Rotterdam? Dan tref je een volledig nieuw winterplein aan! Wat dan zoal? Je leest het hier.

Nieuw restaurant

We hebben een compleet nieuw restaurant, deze is bijna 2 keer zo groot als de oude. Hier kan je voor, tussendoor of na het schaatsen genieten van een uitgebreid horeca-aanbod dat te bestellen is middels de qr-code op jouw tafel. Het is uiteraard ook mogelijk om aan de bar een drankje te bestellen.

Verdieping

We hebben in het restaurant ook een verdiepingsvloer gebouwd, waardoor je op hoogte kan genieten van de gezellige sfeer. Deze verdiepingsvloer is ook af te huren voor feesten en partijen.

Winterplein

Ook het winterplein is volledig op de schop gegaan, letterlijk én figuurlijk. In de zomer is het plein namelijk ontdaan van z'n kasoverkapping en de grond opgehoogd. Komt er dan geen overkapping op het winterplein komend seizoen? Absoluut wel! Het winterplein zal worden overdekt door een luifel van wel 20 meter lang. Je kunt de ingang van de 400-meterbaan dus droog bereiken.

Foodcorner

Het winterplein zal tevens worden voorzien van een uitgebreide foodcorner. Hier kan je uiteenlopende happen bestellen. Het hele horeca aanbod wordt in november 2021 bekend gemaakt.

Kas

Nieuw dit jaar is de kas die bij het winterplein komt te staan. Deze kas wordt gebruikt voor bijvoorbeeld partijen en feesten, maar zal ook worden voorzien van een karaokestand waardoor je na het schaatsen nog even lekker schoor kan zingen!