food & drinks

Restaurant

We hebben een compleet nieuw restaurant, bijna 2 keer zo groot als de oude bar! Hier kan je voor, tussendoor of na het schaatsen genieten van een uitgebreid horeca-aanbod. Gemakkelijk te bestellen bij de bar of middels de qr-code op jouw tafel.

Naast warme dranken en Man Met Bril Koffie, zijn er verschillende bieren op de tap te krijgen (Heineken, Birra Moretti, Lagunitas IPA & Hazy Wonder en Oedipus Mannenliefde) of per fles (Noordt Dubbel, -Trippel, -Blond en -Single, De Gele Kanarie Hoppie Blond en Heineken 0,0) te koop. Ook kun je genieten van diverse wijntjes, Schrobbelèr en verkoelende mixjes van Frank Seltzer.

Het nieuwe restaurant van Schaatsbaan Rotterdam

Winterplein

Ook het winterplein is volledig op de schop gegaan, letterlijk én figuurlijk. In de zomer is het plein namelijk ontdaan van z'n kasoverkapping en is de grond opgehoogd. Komt er dan géén overkapping op het plein dit seizoen? Absoluut wel! Het Winterplein zal worden overdekt door een luifel 20 meter lang. Je kunt dus droog zitten op het regenboog-verlichte plein én de ingang van de 400-meterbaan droog bereiken.

De Kas

Nieuw dit jaar is restaurant De Kas, naast de Funbaan. De Kas is een glazen bar naast het ijs, waardoor jij tijdens een dagje schaatsen gezellig kan loeren naar kunstjes van anderen of je kids in de gaten kan houden op de Funbaan. In De Kas kan je een drankje bestellen, maar is ook te reserveren voor feesten en partijen. Extra leuk: deze ruimte wordt voorzien van een karaoke-machine, waardoor je na het schaatsen jezelf nog even lekker schoor kan zingen!