tijdsloten

Bij Schaatsbaan Rotterdam werken we met tijdsloten. Deze tijdsloten hebben een begintijd, maar géén eindtijd. Je mag dus altijd zolang blijven als je wilt! Natuurlijk verzoeken we je na sluitingstijd wel weer naar huis te gaan ;-).


Alleen online verkoop, niet meer aan de deur.

Het is tegenwoordig niet meer mogelijk om kaartjes aan de deur te kopen. Je ticket, rittenkaart en/of seizoenspas koop je dus uitsluitend online via onze ticketshop en abonnementshop. Dit heeft alles te maken met het tijdslotensysteem waarmee Schaatsbaan Rotterdam sinds de intrede van corona werkt. Dit systeem geeft ons meer controle in het managen van publieksstromen, waardoor we altijd een veilige en goed gestroomlijnde schaatsbaan kunnen verzorgen. Jij bent als bezoeker daarentegen altijd verzekerd van een plekje op het lekkerste ijs van Rotterdam!

Tijdsloten omboeken

Ben je te laat of wil je liever een andere keer schaatsen? Je kunt je tijdslot gemakkelijk omboeken naar een ander moment naar keuze t/m het einde van het seizoen! Omboeken kan via de link in je bevestigingsmail. Deze heb je ontvangen na aankoop van je entreetickets.

Let wel even op!

- Tickets voor doordeweekse dagen kan je alleen omboeken naar een andere doordeweekse dag (m.u.v. vakanties).
- Tickets voor het weekend en vakanties kan je omboeken naar elk gewenst moment. Mocht je de tickets omboeken naar een werkdag, dan krijg je het prijsverschil van de tickets niet retour.
- Omboeken kan naar een datum naar keuze t/m 3 maart 2023. Daarna vervalt je ticket.


Tijdsloten voor rittenkaart- en seizoenspashouders

Zoals gezegd moeten ook de houders van een rittenkaart en abonnement een tijdslot boeken. Dit kan makkelijk en snel via jouw persoonlijke abonnementen-dashboard. Na aanschaf van je digitale pas kun je in deze omgeving een (of meerdere) tijdsloten reserveren. Mocht je last-minute onverhoopt niet kunnen, kan je jouw tijdsloten eenvoudig wijzigen. Een uitgebreide uitleg over het boeken en/of wijzigen van een tijdslot vind je in de video hieronder! 

Videotutorial boeken/wijzigen tijdslot voor abonnement- en rittenkaarthouders