parkeren en bereikbaarheid

Schaatsbaan Rotterdam is goed te bereiken met de fiets, scooter, het openbaar vervoer en met de auto.

We raden je aan om waar mogelijk met de fiets of het OV te reizen. Tijdens het weekend en de kerstvakantie is het parkeerterrein van Schaatsbaan Rotterdam vanwege de verwachte drukte snel vol. Is het OV of de fiets geen optie? Dan zijn er verschillende locaties waar je kunt parkeren, mocht het parkeerterrein van Schaatsbaan Rotterdam vol zijn.

Kom je met het OV?

🚉 Tram (5 min. lopen)

Tram 21 en 24 stoppen letterlijk om de hoek. Stap uit op halte Nesserdijk, sla linksaf bij de Nesserdijk. Sla rechtsaf naar het Toepad en volg deze. De ingang naar Schaatsbaan Rotterdam is aan je linkerzijde.

🚍 Bus (12 min. lopen)

Uitstappen bij bushalte De Hes. Loop via Kralingse Zoom in de richting van de Abram van Rijckevorselweg. Aan het einde van Kralingse Zoom sla je linksaf naar het Toepad. De ingang naar Schaatsbaan Rotterdam is aan je linkerzijde.

🚇 Metro (20 min. lopen)

Uitstappen bij halte Kralingse Zoom. Loop via Kralingse Zoom in de richting van de Erasmus Universiteit en steek de Abram van Rijckevorselweg over. Aan het einde van Kralingse Zoom sla je linksaf naar het Toepad. De ingang naar Schaatsbaan Rotterdam is aan je linkerzijde.

Plan je reis

Met de compleet vernieuwde RET app plan je makkelijk je reis. Download ‘m nu in de app store, zo kom je niet voor verrassingen te staan en sta je voor je het weet op je schaatsen.

Nog makkelijker reizen

OVpay is de nieuwe manier van in- en uitchecken in het OV in Nederland. Ook bij de RET kun je makkelijk in- en uitchecken met je betaalpas, creditcard of mobiel. Je hoeft hier niets voor te activeren. Je kunt meteen op deze manier reizen. Kijk voor meer informatie op ret.nl/ovpay.

Parkeren

P1: Schaatsbaan Rotterdam, Toepad 95

P2: Van Ghent Kazerne, Toepad 120 — (5 min. lopen, hier parkeren is alléén toegestaan van 23 december t/m 7 januari)

P3: Autostrada, Autolettestraat 1 — (10 min. lopen)

P4: Kralinger Esch, Kralinger Esch 11 — (10 min. lopen)

P5: K.P. van der Mandelelaan — (15 min. lopen)

P6: Kralingse Zoom Parking — (20 min. lopen)

Kom fietsen!

Kom waar mogelijk met de fiets. Via het Toepad kan je via de fietsingang het terrein op. Naast de entree is een fietsenstalling voor fietsen en scooters.