parkeren

Schaatsbaan Rotterdam is goed bereikbaar met de fiets, scooter, het openbaar vervoer of met de auto.

Reis met het OV of fiets

Tip! 🤩 We raden het aan om waar mogelijk met de fiets/het OV te reizen. Tijdens het weekend en de kerstvakantie is het parkeerterrein van Schaatsbaan Rotterdam vanwege de verwachte drukte snel vol. Is het OV of de fiets geen optie? Dan zijn er verschillende locaties waar je kunt parkeren, mocht het parkeerterrein van Schaatsbaan Rotterdam vol zijn.

Parkeren

P1: Schaatsbaan Rotterdam, Toepad 95

P2: Van Ghent Kazerne, Toepad 120 — (5 min. lopen, hier parkeren is alléén toegestaan van 23 december t/m 7 januari)

P3: Autostrada, Autolettestraat 1 — (10 min. lopen)

P4: Kralinger Esch, Kralinger Esch 11 — (10 min. lopen)

P5: K.P. van der Mandelelaan — (15 min. lopen)

P6: Kralingse Zoom Parking — (20 min. lopen)

Fiets en scooter

Kom waar mogelijk met de fiets of scooter. Via het Toepad kan je via de fietsingang het terrein op. Naast de entree is een fietsenstalling voor fietsen en scooters.
Liever met de deelscooter? Wij zijn bereikbaar met GoSharing scooters!


Openbaar vervoer

Wij zijn goed bereikbaar met de tram, metro en bus.

🚉 Tram (5 min. lopen)

Uitstappen bij halte Nesserdijk. Sla linksaf bij de Nesserdijk. Sla rechtsaf naar het Toepad en volg deze. De ingang naar Schaatsbaan Rotterdam is aan je linkerzijde.


🚍 Bus (12 min. lopen)

Uitstappen bij bushalte De Hes. Loop via Kralingse Zoom in de richting van de Abram van Rijckevorselweg. Aan het einde van Kralingse Zoom sla je linksaf naar het Toepad. De ingang naar Schaatsbaan Rotterdam is aan je linkerzijde.


🚇 Metro (20 min. lopen)

Uitstappen bij halte Kralingse Zoom. Loop via Kralingse Zoom in de richting van de Erasmus Universiteit en steek de Abram van Rijckevorselweg over. Aan het einde van Kralingse Zoom sla je linksaf naar het Toepad. De ingang naar Schaatsbaan Rotterdam is aan je linkerzijde.