het terrein

400—meterbaan

De overdekte 400-meterbaan heeft officiële ISU-afmetingen. Indien het weer het toelaat worden de zijkanten van de tunneloverkapping geopend. Op die manier heb je de beleving van buitenschaatsen met de voordelen van binnen. Op de 400-meterbaan kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers naar hartelust hun rondes maken. Duosport verzorgt op deze baan schaatslessen voor jong en oud. Op deze ijsbaan staat op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur de populaire regenboogverlichting aan.

Funbaan

De overdekte, 800m2 funbaan is geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, schaatslessen, kunstschaatsen of curling. Met regelmaat worden hier events georganiseerd, zoals bedrijfsfeesten op het ijs, silent disco schaatsen of thema-curling toernooien. Op de funbaan wordt geschaatst met ijshockey- en kunstschaatsen. Noren zijn hier niet toegestaan.

Curlingbaan

De curlingbaan ligt in het verlengde van de funbaan en is primair bedoeld voor curling, maar kan ook worden gebruikt door schaatsers. De curlingbaan is net als de funbaan 800m2 groot en volledig overdekt! Reserveren voor een curling clinic of toernooi kan via reserveren.schaatsbaanrotterdam.nl.

Winterplein

Op het overdekte Winterplein zijn voldoende zitplekken om te genieten van winterse lekkernijen. Heb je speciale wensen of allergieën? Geef dit even aan bij de keuken; zij helpen je graag verder!

Openingstijden keuken

- maa t/m woe: 11.00—21.00 uur
- don & vrij: 11.00—22.00 uur
- zat & zon: 10.00—22.00 uur

Restaurant

Liever even binnen zitten? Neem een plaatsje in ons kleurrijke restaurant! In dit restaurant draait één keer per maand een DJ heerlijke hitjes tijdens Friday Vibes, kunnen groepsarrangementen een hapje eten of gaan we tot in de late uurtjes door tijdens feestjes.

Funbar

Naast het ijs van de Funbaan ligt de gezellige, glazen Funbar. Deze bar is perfect om lekker warm te zitten met een kop warme chocomelk, terwijl de kids voorbij sjezen op het ijs van de Funbaan. Deze bar is ook af te huren voor borrels en partijen via events@schaatsbaanrotterdam.nl.