partners

Bij Schaatsbaan Rotterdam geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom zoeken we graag naar partnerships met (regionale) bedrijven. Of het nu gaat om het worden van een voorkeursleverancier, het benutten van onze schaatsbaan voor de zichtbaarheid van jouw merk of het zijn van een partner bij een evenement, bij Schaatsbaan Rotterdam streven we naar strategische samenwerkingen die ons gezamenlijk versterken.

bezoekersaantallen

Met jaarlijks 250.000 enthousiaste bezoekers, 650.000 websitebezoeken en een miljoenenbereik via onze sociale mediakanalen biedt Schaatsbaan Rotterdam een unieke mogelijkheid om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Ons diverse publiek bestaat uit families, sportliefhebbers, jongeren, scholen en bedrijven die allemaal naar onze schaatsbaan komen om plezier te hebben, te sporten en van de winterse sfeer te genieten.

partnernetwerk

Het aansluiten bij ons partnernetwerk brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst bieden we exposure voor jouw bedrijf via verschillende kanalen. Met onze sterke online aanwezigheid en actieve social media strategie kun je rekenen op een groot bereik en zichtbaarheid bij een brede doelgroep. We zijn er trots op dat we een platform kunnen bieden waarmee je jouw merk kunt promoten en nieuwe klanten kunt bereiken.

Enkele voordelen van een partnership kunnen zijn:

  1. Branding en exposure: Profiteer van exposure en merkzichtbaarheid op onze website, sociale mediakanalen en marketingmaterialen. We presenteren je bedrijfsnaam en logo aan ons diverse publiek, wat leidt tot een grotere naamsbekendheid.
  2. Preferred partner-status: Als preferred partner geniet je van een speciale positie binnen ons netwerk. Dit omvat exclusieve voordelen en mogelijkheden die jouw bedrijf onderscheiden van andere partners.
  3. Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere partners en bedrijven tijdens onze exclusieve sponsorbijeenkomsten en netwerkevenementen. Deze gelegenheden bieden de mogelijkheid om waardevolle zakelijke contacten te leggen en relaties te versterken.
  4. Speciale evenementen en activiteiten: Word partner bij specifieke evenementen en activiteiten georganiseerd door Schaatsbaan Rotterdam. We bieden jou de kans om jouw merk te promoten en je te associëren met populaire en sfeervolle gebeurtenissen.

maatschappelijk betrokken

Een ander belangrijk aspect van ons partner netwerk is de mogelijkheid om betrokken te zijn bij maatschappelijk verantwoorde initiatieven. Denk hierbij aan ons gratis schoolschaatsprogramma (jaarlijks 40.000 kinderen) en ons partnership met de Daniel den Hoed Foundation. Schaatsbaan Rotterdam heeft een sterke band met de lokale gemeenschap en we zijn altijd op zoek naar manieren om terug te geven. Als partner kun je hieraan deelnemen en bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van de regio.

word ook partner

Wil je deel uitmaken van ons succesverhaal en jouw bedrijf verbinden met Schaatsbaan Rotterdam? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die ons partnernetwerk te bieden heeft. We kijken ernaar uit om samen met jou een winter vol plezier en zakelijke kansen te creëren!

Team Schaatsbaan Rotterdam