het complex

400—meterbaan

De overdekte 400-meterbaan heeft officiële ISU-afmetingen. Indien het weer het toelaat worden de zijkanten van de tunneloverkapping geopend. Op die manier heb je de beleving van buitenschaatsen met de voordelen van binnen. Op de 400-meterbaan kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers naar hartelust hun rondes maken. Duosport verzorgt op deze baan schaatslessen voor jong en oud. Op deze ijsbaan staat op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur de populaire regenboogverlichting aan.

Funbaan

De overdekte, 800m2 funbaan is geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, schaatslessen, kunstschaatsen of curling. Met regelmaat worden hier events georganiseerd, zoals bedrijfsfeesten op het ijs, silent disco schaatsen of thema-curling toernooien. Op de funbaan wordt geschaatst met ijshockey- en kunstschaatsen. Noren zijn hier niet toegestaan. De curlingbaan ligt in het verlengde van de funbaan en is primair bedoeld voor curling, maar kan ook worden gebruikt door schaatsers. De curlingbaan is net als de funbaan 800m2 groot en volledig overdekt!

Winterplein

Op het overdekte Winterplein zijn voldoende zitplekken om te genieten van winterse lekkernijen. Heb je speciale wensen of allergieën? Geef dit even aan bij de keuken; zij helpen je graag verder!

Wil je met een groep eten in het restaurant in combinatie met een leuke curling clinic? Neem een kijkje op reserveren.schaatsbaanrotterdam.nl en vraag direct een offerte aan.