Schaatsen

Schaatsbaan Rotterdam is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur t/m 4 maart 2022.

prijzen

tickets
entreeticket
7,50
kinderen t/m 3 jaar
gratis
schaatspassen
5-rittenkaart
33,50
10-rittenkaart
63,50
seizoenspas
135–
clinics
schaats clinic
22,50
curling
25–
winterspelen
32,50

schaatshuur

Heb je zelf geen schaatsen? Geen probleem!
Bij Schaatsbaan Rotterdam kan je uiteraard schaatsen huren.
Let op! Je hebt wel een borg nodig.
ijshockey
schaatsen
maat 28—48
6—
Zandstra
noren
maat 30—46
8—
glij-ijzers
Deze verhuren we niet, maar worden verkocht in onze schaatswinkel.
De ijzers zijn bedoeld voor kinderen
van 2–5 jaar oud.
v.a. 12,50
Het huren van schaatsen kan nu ook online!
Het is niet mogelijk om vooraf maten te reserveren voor de huurschaatsen.
huur je schaatsen
borg

Als je schaatsen wilt huren, moeten we een borg hebben. Dit kan een persoonsgebonden pasje met daarop je foto en je naam zijn, zoals een school-, gym- of bibliotheekpasje. Een kopie van je identiteitsbewijs/paspoort/rijbewijs mag ook (je BSN-nummer mag je doorkrassen); het officiële document of een OV mag niet als borg aangenomen worden.

let op!

Als je bij ons schaatsen huurt, willen we graag dat je alleen óp de rubber matten loopt. Loop je niet op deze matten, dan ontstaan er bramen aan de schaatsijzers en moeten we deze opnieuw slijpen. De slijpkosten à €10,- moet jij dan betalen.

zeehondjes

Krabbelen je kinderen voor het eerst op het ijs? En weten ze zich niet altijd even goed staande te houden? Laat ze dan gebruik maken van onze zeehondjes. Indien de kinderen nog te klein zijn om te schaatsen, kunnen ze ook op de zeehondjes zitten terwijl jij ze vooruit stuwt!

gratis
400-meterbaan
open
funbaan
open
curlingbaan
open

openingstijden

vanaf 15/01
400-mtr
funbaan

08.00—22.00
09.00—22.00
noren uurtje
08.00—09.00
woe/zon: 07.00–09.00

Schaatsbaan Rotterdam is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur t/m 4 maart 2022.
Dweilschema
: voor een volledig overzicht van het dweilschema klik je hier.

noren-uurtje
Tijdens het noren-uurtje mogen alleen noren-rijders op de 400-meterbaan.
Met ijshockey- en kunstschaatsen
kan je tijdens het noren-uurtje
wel op de Funbaan schaatsen!
dweilpauze
Tijdens de dweilpauze
is de 400-meterbaan
ca. 15-20 minuten gesloten.
Bekijk het dweilschema
regenboog
verlichting
De regenboogverlichting staat i.v.m. de huidige maatregelen tijdelijk niet aan.

schoolschaatsen

Ook deze winter kunnen scholen uit Rotterdam en omstreken weer kennis maken met de Nederlandse volkssport bij Schaatsbaan Rotterdam! Schoolschaatsen is mogelijk t/m 4 maart 2022.

meer over
scholen
scholen
scholen

de winkel

Op ons complex vind je de schaatswinkel. Deze winkel wordt gerund door onze vrienden van Schaatsplus. Op zoek naar glij-ijzers, handschoenen of de allernieuwste klapschaatsen? In de winkel vind je artikelen voor schaatsers van alle niveaus. Ook is het mogelijk om hier je schaatsen te laten slijpen.

meer over
de winkel
de winkel
de winkel

food & drinks

Kom je deze winter naar Schaatsbaan Rotterdam? Dan tref je een volledig nieuw Winterplein aan! Wat dan? Je leest het hier.

meer over
horeca
horeca
horeca

curling is hot!

Het is helemaal hip! Voor curling, door niet-kenners wel eens ‘de sport met een bezem’ genoemd, moet je stevig in je schoenen staan. En coronacrisis of niet, je kan deze activiteit 'gewoon' doen bij Schaatsbaan Rotterdam.

meer over
curling
curling
curling

arrangementen

Op zoek naar een origineel event voor jouw bedrijf, team of afdeling? Wil jij een toffe activiteit organiseren bij een gezellige, winterse locatie? Volg een curling clinic of schaatsclinic en sluit de avond af met oer-Hollands stamppot buffet of gezellige borrel op het Winterplein of in het restaurant.

meer over
uitjes
uitjes
uitjes

schaatsles

Altijd al gedroomd van pootje—over de bocht door, het schaatsen van de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee of het maken van een échte pirouette? Bij Duosport kun je schaatsles krijgen op alle niveaus – voor alle leeftijden. Langebaan schaatsen én kunstschaatsen! Meer weten?

meer over
schaatsles
schaatsles
schaatsles

kunstschaatsen

Vanaf deze winter gaat vaste partner in schaatscursussen Duosport de cursus kunstschaatsen verzorgen voor jong en oud. Droom jij van dansen en zweven op het ijs, pirouettes draaien en sprongen maken op het ijs? Dan is deze cursus wat voor jou!

meer over
kunstschaatsen
kunstschaatsen
kunstschaatsen

het complex

Schaatsbaan Rotterdam is misschien wel de meest innovatieve ijsbaan van Nederland (en daarbuiten). Waarom dat zo is — en nog veel meer over onze faciliteiten lees je hier.

meer over
complex
complex
complex

partners

Schaatsbaan Rotterdam wordt jaarlijks mede mogelijk gemaakt door een aantal trouwe partners. We zijn hier bijzonder blij mee op en koesteren deze relaties natuurlijk enorm. We willen dit netwerk blijven uitbreiden en zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe partners! Interesse?

meer over
partners
partners
partners

tijdsloten

Bij Schaatsbaan Rotterdam werken we met tijdsloten. Deze tijdsloten hebben een begintijd, maar géén eindtijd. Je mag dus altijd zolang blijven als je wilt!

meer over
alles over tijdsloten
alles over tijdsloten
alles over tijdsloten

sponsoring

Wij zoeken graag de verbinding met bedrijven die een bijdrage willen leveren aan de meest innovatieve ijsbaan van Nederland. Bijdragen kan op veel manieren; bijvoorbeeld door het delen van kennis, netwerk of materialen. Maar uiteraard ook middels sponsoring.

meer over
sponsoring
sponsoring
sponsoring