de winkel

Op ons complex vind je de schaatsshop van Schaatsplus. Dé specialist op het gebied van schaatsen, verkoop, onderhoud en serviceverlening. In deze shop vind je artikelen voor schaatsers van alle niveaus! Zo kun je hier niet-thermoplastische noren, ijshockey-, kunstschaatsen kopen.

Daarnaast zijn er verschillende schaatsaccessoires te kopen, zoals handschoenen, helmen en beschermers. Ook is het mogelijk om hier je schaatsen te laten slijpen. Tot slot kun je hier klapschaatsen huren voor op de schaatsbaan.

Slijpen

In de schaatsshop van Schaatsplus kan je je schaatsen laten slijpen vanaf €13,50 per paar. We slijpen noren, ijshockey- en kunstschaatsen. De wachttijd is afhankelijk van de drukte op dat moment.

Contact

Heb je een vraag over verkoop van schaatsen en/of onderhoud? Neem dan direct contact op met Schaatsplus via 0180-820994 of info@schaatsplus.nl.

Klapschaatsen huren

In de winkel van Schaatsplus is het ook mogelijk om klapschaatsen te huren voor op de ijsbaan. De kosten voor de huur van klapschaatsen zijn €15. Let op! Je hebt hiervoor wel een borg nodig.