langebaan clinic

Schaatsen is dé Nederlandse volkssport. Bij de schaatsclinic van Schaatsbaan Rotterdam leer je van een ervaren instructeur de kneepjes van het vak.

Leer schaatsen als Sven!


Hebben jullie Olympische ambities of willen jullie gewoon voor het eerst de ijzers onderbinden? Kom een clinic volgen, schaaf je techniek bij en geniet van de (on)kunde van je collega’s, vrienden of familie! Schaatsen is heerlijk, sportief én gezellig — helemaal onder die magische regenboogverlichting. Uiteraard te combineren met een warm drankje of broodje rookworst na afloop.

Kosten: 22,50 p.p.

Vanaf: 8 personen

Max. aantal: 80 personen

Mogelijk: vanaf 27 november 2022 (onder voorbehoud)

Begeleiding van een ervaren instructeur
De sportieve schaats clinic wordt begeleid door een ervaren instructeur van vaste partner Duosport. De lessen worden op de 400—meterbaan gegeven.

Praktische informatie
Het huren van noren zit bij dit arrangement inbegrepen, evenals entree tot Schaatsbaan Rotterdam. Handschoenen zijn verplicht op het ijs. Heb je geen handschoenen? Deze zijn verkrijgbaar in de schaatsshop voor €5,- per paar.

Reserveren vanaf 8 personen
De langebaan clinic is te reserveren vanaf 8 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een vrij-schaats-uurtje of een gezellig hapje eten in het restaurant. De arrangementenbrochure komt in de aanloop naar seizoen 22-23 online!

RESERVEER DIRECT!

Betalen
Betalen kan voorafgaand aan de reservering per iDeal. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.


Image result for logo duosport png

terug naar overzicht