22
February
2024

Resterende tickets & ritten

Je kunt jouw tickets nog gebruiken t/m 24 februari; daarna komen deze te vervallen! Lees verder.

share

Resterende tickets

Heb jij nog ongebruikte tickets over? Gebruik deze dan gauw nog voor 24 februari 2024! Vanaf 25 februari is Schaatsbaan Rotterdam gesloten en komen ongebruikte tickets te vervallen. Je kunt deze niet meenemen naar het volgende seizoen.

Omboeken

Omboeken kan eenvoudig via de link in je bevestigingsmail. Deze heb je ontvangen bij aanschaf van de tickets. Houd er rekening mee dat je alleen kunt omboeken naar een tijdslot met een lager of zelfde tarief als het origineel gereserveerde tijdslot (het verschil in prijs wordt niet gerestitueerd). Tickets voor schaatshuur zijn altijd te gebruiken, bij dit type ticket is omboeken niet nodig.

Annuleren niet mogelijk

Ongebruikte tickets kunnen niet geannuleerd worden na afloop van het seizoen. Wel kun je deze nog omboeken naar een moment naar keuze t/m het einde van het seizoen (t/m 24 februari).

Resterende ritten op rittenkaart

Heb jij nog ritten over? Boek dan gauw nog een tijdslot voor 24 februari en maak nog gebruik van jouw rittenkaart! Rittenkaarten zijn seizoensgebonden; je kunt deze niet meenemen naar een volgend seizoen. Ongebruikte ritten(kaarten) worden niet gerestitueerd; dit geldt uiteraard ook voor weinig/ongebruikte abonnementen.

meer nieuws