curling clinic

Het is helemaal hip! Voor curling, door niet-kenners wel eens ‘de sport met een bezem’ genoemd, moet je stevig in je schoenen staan.

Curling? It's a way of life. Oók tijdens de huidige lockdown.

De sport met de bezems op het ijs, maar hoe werkt het nou precies? Wil jij met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie de kneepjes van de curlingsport leren kennen? En daarmee dé populairste sport van de Olympische Spelen ’18 ontdekken? Kom een clinic volgen en leer het oefenen van de technieken, de speluitleg en het spelen van wedstrijden. Uiteraard te combineren met een glühwein of hapje na afloop, zoals een oer-Hollands stamppot buffet of gezellige borrelarrangement op het overdekte Winterplein.

Dagelijks mogelijk van 09.00 uur tot 17.00 uur. Volledig corona–proof!

Bekijk de arrangementen brochure

Kosten: 25— p.p.

Vanaf: 8 personen

Max. aantal: 300 personen

Mogelijk vanaf: 4 nov. 2021 t/m 4 maart 2022*

Coronaproof? Absoluut.

RESERVEER NU!

Begeleiding van een curling-pro
De curling clinic wordt begeleid door een ervaren instructeur. Schaatsbaan Rotterdam heeft de beschikking over 8 curlingbanen waardoor er altijd plek is om met jouw team, familie of bedrijf te komen curlen.

Reserveren vanaf 8 personen
Het curling arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een Hollansch winter buffet, BBQ of een gezellige borrel in het gloednieuwe restaurant.

RESERVEER NU!

Praktische informatie

— Handschoenen zijn verplicht op het ijs, ook tijdens de clinics.
— Een veilige afstand bewaren is mogelijk. De ijsbaan is namelijk 800m2!
— Je speelt curling op je eigen schoenen. We raden het aan om stevige, platte schoenen te dragen.
— Het is, je verwacht het niet, nogal koud op de baan ;-). Kleed je dus warm aan!

Betalen
Betalen kan voorafgaand aan de reservering per iDeal. Bedrijven kunnen indien gewenst voorafgaand aan de reservering middels een factuur betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

RESERVEER NU!

terug naar overzicht