curling toernooi

Zoek je een toffe activiteit voor een grote groep die ook nog eens corona-proof is? Daag elkaar uit voor de strijd der strijden op het ijs... Het curling toernooi!

Curling is a way of life.

Voor grotere groepen is het mogelijk om de curling clinic in toernooi-vorm te reserveren. In teams speel je spannende wedstrijden en strijd je om de befaamde Curling Cup! Het toernooi duurt 1 uur en 30 minuten, zodat je éxtra lang op het ijs staat. Ervaren instructeurs leggen kort alle tricks & trucs van de sport uit en begeleiden je met het spel en toernooi. Combineer dit toernooi met een all-inclusive borrelarrangement of gezellig stamppot buffet en jullie winterse avond is wat ons betreft compleet.

Bekijk de arrangementen brochure

Kosten: 32,50 p.p.

Vanaf: 30 personen

Maximaal aantal: 500 personen

Mogelijk vanaf: 4 november 2021 t/m 4 maart 2022

Reserveren vanaf 30 personen

Het curling toernooi is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige borrel op het overdekte Winterplein.

RESERVEER NU!

Praktische informatie

— Handschoenen zijn verplicht op het ijs, ook tijdens de clinics.
— Een veilige afstand bewaren is mogelijk. De ijsbaan is namelijk 800m2!
— Je speelt curling op je eigen schoenen. We raden het aan om stevige, platte schoenen te dragen.
— Het is, je verwacht het niet, nogal koud op de baan ;-). Kleed je dus warm aan!

Betalen
Betalen geschied voorafgaand aan de reservering per iDeal. Bedrijven kunnen indien gewenst per factuur betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

terug naar overzicht