zz

Erasmus Universiteit Rotterdam

De hele schaatsbaan afhuren voor álle werknemers? Erasmus Universiteit Rotterdam deed het tijdens het Winter Wonderland Staff Event!

In december 2022 organiseerde Erasmus Universiteit Rotterdam een kerstevenement voor alle 4000 medewerkers. Voor dit event werd Schaatsbaan Rotterdam een middag lang afgehuurd én aangekleed in de huisstijl van de EUR.

Alle medewerkers van de universiteit kregen een uitnodiging voor het Winter Wonderland Staff Event om een middag te komen schaatsen en borrelen met collega's.

✔︎ Exclusiviteit van Schaatsbaan Rotterdam
✔︎ 1000 schaatsende bezoekers
✔︎ Verlichting van 400-meterbaan, entree, Winterplein en restaurant in de huisstijl kleuren
✔︎ Aparte ticketshop voor genodigden
✔︎ Korting op schaatshuur voor alle EUR medewerkers
✔︎ Inclusief welkomstdrankje en broodje rookworst

Het concept

Een winters en laagdrempelig evenement voor alle medewerkers van de Erasmus Universiteit, waarbij de EUR een gezellige middag schaatsen en een drankje en hapje aanbiedt. Tijdens deze dag kleurden de ijsbanen, barren en het overdekte horecaplein groen en werden diverse toespraken gehouden door het management. Genodigden konden voorafgaand aan het evenement via een aparte online ticketshop een tijdslot reserveren en schaatsen huren met korting. Tijdens het event werd door de EUR een welkomstdrankje en broodje (v) rookworst aangeboden.

"Wat een leuke sfeer hing er, we hebben veel blije collega’s gezien! We kijken uit naar een nieuw jaar waarin we hopelijk weer met elkaar kunnen samenwerken." Brand & Campaign Manager Erasmus University Rotterdam.


terug naar overzicht