zz

Axians Winter Festival

Een kerstfeest voor medewerkers én gezinnen organiseren? Axians huurde Schaatsbaan Rotterdam voor een gezellig feest voor jong én oud.

In december 2023 organiseerde Axians een kerstfeest voor 500 personen. Voor dit event werd Schaatsbaan Rotterdam een middag en avond omgetoverd tot Winter Wonderland. Een feest voor jong en oud!

✔︎ Exclusiviteit van Schaatsbaan Rotterdam

✔︎ 500 schaatsende bezoekers

✔︎ Verlichting van Funbaan, Winterplein, entree en restaurant in de huisstijl kleuren

✔︎ Inclusief entree, schaatshuur, toegang tot beide ijsbanen en silent disco koptelefoons

✔︎ Onbeperkt drinken en eten

✔︎ Inclusief randprogrammering en activiteiten voor kleine kinderen

Het concept

Een winters en laagdrempelig evenement voor alle medewerkers van Axians, waarbij medewerkers het gezin mee konden nemen naar Schaatsbaan Rotterdam. Tijdens deze dag konden genodigden schaatsen op de Funbaan en 400-meterbaan. De feestelijke middag werd geopend met een kunstschaatsshow op het ijs. Op de Funbaan was een kerstman aanwezig, waarmee bezoekers een ronde konden schaatsen. Na het bezoek van de kerstman, kwamen Disney-prinsessen Anna en Elsa langs voor een magisch rondje op het ijs met kleine kids. De middag werd afgesloten met een silent disco op het ijs. De avond werd afgesloten met een feest in het restaurant met DJ, begeleid door een saxofonist en vuurwerkshow.

Voor de kids

De Funbar was de locatie voor de jongste bezoekers: van schmink tot knutselen — uiteraard in combinatie met een snoeptafel.

Mogelijk vanaf €50 per persoon.

terug naar overzicht