Foto: Kees Grevenstuk

Schaatsles

Schaatsen is voor jong en oud. Of je nu een crack bent die met pootje-over door de binnenbaan raast of een kruk die voor het eerst het ijs op stapt, Duosport helpt je graag verder op weg.

Instructeurs

Alle instructeurs zijn zelf ook fanatieke schaatsers en leggen je graag de fijne kneepjes van het schaatsen uit. Voor het volledige aanbod kun je kijken op www.duosport.nl/rotterdam. Duosport is ook telefonisch bereikbaar via 0900-386 77 67.

Schaatsen huren

Heb je zelf (nog) geen noren of ben je eruit gegroeid? Bij Schaatsbaan Rotterdam kan je verschillende type schaatsen huren vanaf €7,- per dag. De maatvoering loopt van 30 – 46. Zie ‘Schaatshuur‘ voor alle info over het huren van schaatsen.

Toegang inbegrepen

Let op; Bij elke cursus is toegang tot Schaatsbaan Rotterdam bij de prijs inbegrepen. Je hoeft hier dus niet nog apart een kaartje voor te kopen. Voor je eerste schaatsles kun je je toegangspas bij de kassa van Schaatsbaan Rotterdam afhalen.

Deel deze pagina via social media:

TICKETS

Makkelijk, snel en eenvoudig een kaartje kopen voor Schaatsbaan Rotterdam. Dat kan nu online! Je kan deze tickets op elk moment in het seizoen gebruiken.

Koop Tickets

SCHAATSHUUR & SHOP

Zijn je schaatsen te klein of heb je ze gewoon niet? Wij verhuren ze vanaf 5 euro. IJshockeyschaatsen, noren of klapschaatsen… we hebben het allemaal!

Bekijk pagina