Schaatshuur

Heb je zelf geen schaatsen? Geen probleem, bij Schaatsbaan Rotterdam kan je uiteraard ook schaatsen huren. Let op! Je hebt wel een borg nodig. Meer daarover lees je hieronder.

Huurprijzen

Soort Schaats Maat Prijs
IJshockeyschaatsen 28-48 €6,-
Zandstra Noren (zachte binnenschoen, half hoog) 30-46 €7,-
Free-Skate Klapschaatsen (zachte schoen) 36-48 €9,-

Het huren van schaatsen kan nu ook online! Reserveer hieronder direct jouw schaatsen.

Reserveer hier je Schaatsen

Borg

Als je schaatsen wilt huren, moeten we een borg hebben. Dit kan een kopie van je identiteitsbewijs zijn (het officiële document mag niet aangenomen worden), of een ander persoonsgebonden pasje met daarop je foto en je naam.

Let op!

Als je bij ons schaatsen huurt, willen we graag dat je alleen óp de rubber matten loopt. Loop je niet op deze matten, dan ontstaan er bramen aan de schaatsijzers en moeten we deze opnieuw slijpen. De slijpkosten à €10,- moet jij dan betalen.
 

Glij-ijzertjes

Deze verhuren we niet, maar worden wel verkocht voor €12,50 in de schaatsshop op het Winterplein. De ijzers zijn bedoeld voor kinderen van ± 2 – 5 jaar oud.

Zeehondjes

Krabbelen je kinderen voor het eerst op het ijs? En weten ze zich niet altijd even goed staande te houden? Laat ze dan gebruik maken van onze ‘zeehondjes’. Deze hebben dezelfde functie als de stoel waarachter jij vroeger hebt leren schaatsen, anno 2018 alleen iets eleganter vorm gegeven. Indien de kinderen nog te klein zijn om te schaatsen, kunnen ze ook op de zeehondjes zitten terwijl jij ze vooruit stuwt!

Het gebruik van de zeehondjes is gratis!