Schaatsbaan Rotterdam steunt Support Casper

Komend seizoen steunt Schaatsbaan Rotterdam de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker, beter bekend onder de campagnenaam ‘Support Casper’.

Prof. dr. Casper van Eijck, hoogleraar alvleesklierkanker en chirurg in het Erasmus MC, leidt daar een baanbrekend onderzoek naar een nieuwe behandelmethode van alvleesklierkanker. De officiële benaming van het onderzoek dat met deze campagne gefinancierd wordt is: oncolytische viro-immuno therapie (OVIT). “Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat de toekomst” volgens prof. dr. Casper van Eijck.

Managing Director van Schaatsbaan Rotterdam Tijs Nederlof over de samenwerking: “Support Casper heeft een duidelijk doel en een Rotterdams gezicht. Casper van Eijck is niet alleen clubarts van Feyenoord maar ook nog eens Rotterdammer van het Jaar. Zoals hij zich inzet voor zijn patiënten, dat is ongekend. Het is juist voor die mensen, die ongeneeslijk ziek zijn, zo belangrijk dat Casper en zijn team het onderzoek naar een effectieve behandeling voort kan zetten. Als Schaatsbaan Rotterdam
dragen wij Support Casper een warm hart toe en ik weet zeker dat veel van onze schaatsliefhebbers dat ook doen.

Support jij Casper ook?
Afgelopen zaterdag werd tijdens de Grand Opening met een druk op de knop door Tijs Nederlof, prof. dr. Casper van Eijck en Burgemeester Aboutaleb het startschot gegeven voor de samenwerking komend seizoen. Wil jij dit onderzoek ook steunen? Sms ‘Casper’ naar 4333 en doneer €2,- per sms.

Deel deze pagina via social media:

Gerelateerd nieuws

Terug

SCHAATSHUUR & SHOP

Zijn je schaatsen te klein of heb je ze gewoon niet? Wij verhuren ze vanaf 5 euro. IJshockeyschaatsen, noren of klapschaatsen… we hebben het allemaal!

Bekijk pagina