De Schaatsbanen

VANAF 1 DECEMBER KAN ER WEER GESCHAATST WORDEN!

Op de twee overdekte banen kan er drie maanden lang worden geschaatst. Op de overdekte 400-meterbaan met officiële ISU-afmetingen kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers terecht. De overdekte 800m2 funbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen en curling. Rotterdam is weer een schaatsstad!

De 400-meterbaan

De overdekte 400-meterbaan heeft officiële ISU-afmetingen. Indien het weer het toelaat worden de zijkanten van de tunneloverkapping geopend. Op die manier heb je de beleving van buitenschaatsen met de voordelen van binnen.
Op de 400-meterbaan kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers naar hartenlust hun rondes maken. De schaatsschool verzorgt op deze baan schaatslessen voor jong en oud.2T8C9835

De Funbaan

De overdekte 800m2 Funbaan is geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, schaatslessen, kunstschaatsen of curling. Met regelmaat worden hier events georganiseerd. Daarnaast is deze schaatsbaan ook erg geschikt voor feestjes, bedrijfsuitjes en teambuilding dagen. Op de 800 m2 Funbaan wordt geschaatst met ijshockey- en kunstschaatsen. Noren zijn hier niet toegestaan.
2T8C8500

Reservering Funbaan

Ivm Curling Clinics of de Winterspelen kan het wel eens zo zijn dat de funbaan (deels) gereserveerd is. We hebben het dan vaak over 1/6, 1/3, de helft of volledig gereserveerd. Wat dat dan precies inhoudt zie je hieronder!

Contact

Schaatsbaan Rotterdam
Sportpark Toepad
Toepad 95
3063 NJ Rotterdam
010-7900514

Algemeen:
info@schaatsbaanrotterdam.nl

Reserveringen:
events@schaatsbaanrotterdam.nl

 

Deel deze pagina via social media:

Werken bij Schaatsbaan Rotterdam

20 september 2018 Deze winter werken bij de kleurrijkste baan van Rotterdam? Dat kan! Check snel al onze openstaande vacatures en solliciteer nu!

TICKETS

Makkelijk, snel en eenvoudig een kaartje kopen voor Schaatsbaan Rotterdam. Dat kan nu online! Je kan deze tickets op elk moment in het seizoen gebruiken.

Koop Tickets


Warning: Use of undefined constant language - assumed 'language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/admin/domains/schaatsbaanrotterdam.nl/public_html/content/themes/base/partials/part/dynamic-sidebar.php on line 63

Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/admin/domains/schaatsbaanrotterdam.nl/public_html/content/themes/base/partials/part/dynamic-sidebar.php on line 66
*/ ?>