Schaats Clinic

Schaatsen is dé Nederlandse volkssport. Bij de schaatsclinic van Schaatsbaan Rotterdam leer je van een ervaren instructeur de kneepjes van het vak.

Kosten p.p.

€22,50

Min. aantal personen

8

Max. aantal personen

200

Overig

Corona-proof

Schaats ambities?
Olympische ambities of voor het eerst de ijzers onderbinden? Kom een clinic volgen, schaaf je techniek bij en geniet van de (on)kunde van je collega’s, vrienden of familie. Schaatsen is heerlijk, sportief en oer- gezellig! Uiteraard te combineren met een lekker drankje of hapje na afloop, zoals een stamppot buffet of borrelarrangement! 

Begeleiding van een ervaren instructeur
De sportieve schaats clinic wordt begeleid door een ervaren instructeur. De lessen worden op de 400 meter baan gegeven. Het huren van noren zit bij het arrangement inbegrepen.

Reserveer nu

Reserveren vanaf 8 personen
Het schaats arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warme winterse barbecue. Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk hier de arrangementen brochure!

Reserveer nu

Betalen
Betalen kan per pin op locatie of met creditcard. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.


Schaatsclinics zijn mogelijk van 28 november 2020 t/m 26 februari 2021.

Image result for logo duosport png

De Arrangementen Brochure 2020-2021 komt in het najaar van 2020 online!

Wil je direct reserveren of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.