Curling Clinic

Het is helemaal hip! Voor curling, door niet-kenners wel eens ‘de sport met een bezem’ genoemd, moet je stevig in je schoenen staan. En coronacrisis of niet, je kan deze activiteit 'gewoon' doen bij Schaatsbaan Rotterdam.

Curling? It's a way of life. En corona-proof!

De sport van de bezems op het ijs, maar hoe werkt het nou precies? Wil jij met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie de kneepjes van de curlingsport leren kennen? En daarmee dé populairste sport van de Olympische Spelen ’18 ontdekken? Kom een clinic volgen en leer het oefenen van de technieken, de speluitleg en het spelen van wedstrijden. Uiteraard te combineren met een lekker drankje of hapje na afloop, zoals een oer-Hollands stamppot buffet of gezellige winterse BBQ.
Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk hier onze brochure!

Kosten p.p.

€25,-

Min. aantal personen

8

Max. aantal personen

30

 

Reserveer nu!

Let op: Schaatsbaan Rotterdam is tot nader order, in ieder geval t/m 9 februari 2021, gesloten i.v.m. de intelligente lockdown.

Begeleiding van een curling-pro
De uitdagende curling clinic wordt begeleid door een ervaren instructeur. Schaatsbaan Rotterdam heeft de beschikking over 8 curlingbanen waardoor er altijd plek is om met jouw team, familie of bedrijf te komen curlen.

Reserveren vanaf 8 personen
Het curling arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige borrel bij de haard op het Winterplein.

Reserveer nu via onderstaande knop!

Reserveer nu

Betalen
Betalen kan voorafgaand aan de reservering per iDeal of middels een factuur. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Curling is mogelijk van begin 2 november 2020 t/m 26 februari 2021.

 

De Arrangementen Brochure 2021-2022 komt in het najaar van 2021 online!

Wil je direct reserveren of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.