Curling Toernooi

Zoek je een toffe activiteit voor een grote groep? Daag elkaar uit voor de strijd der strijden op het ijs... Het curling toernooi!

Curling is a way of life...
And once you've curled, dan wil je niets anders meer!

Voor grotere groepen is het mogelijk om de curling clinic in toernooivorm te reserveren. In teams speel je spannende wedstrijden en strijd je om de befaamde Curling Cup!
Het toernooi duurt 1 uur en 30 minuten, zodat je éxtra lang op het ijs staat. Ervaren instructeurs leggen kort alle tricks & trucs van de sport uit en begeleiden je met het spel en toernooi. Na afloop staat een heerlijke bittergarnituur voor klaar! Combineer het toernooi met een all-inclusive borrelarrangement of gezellige BBQ en jullie winterse avond is compleet. 

De brochure voor 2020-2021 komt in het najaar online.


Kosten p.p.

€32,50

Bittergarnituur na afloop

Gratis!

Minimaal aantal personen

30

Maximaal aantal personen

300

 

Reserveren vanaf 30 personen
Het curling toernooi is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warme winterse barbecue.

Vragen kan je stellen via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Betalen
Betalen kan per pin op locatie of met creditcard. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Curling is mogelijk van begin november 2020 t/m eind februari 2021.

De Arrangementen Brochure 2020-2021 komt in het najaar van 2020 online!

Wil je direct reserveren of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.