Schaatsbaan Rotterdam is geopend t/m 27 februari

Wil jij dit seizoen (nog) een keer genieten van het lekkerste ijs van Rotterdam? Wees er snel bij, Schaatsbaan Rotterdam is nog maar t/m 27 februari geopend. 

Voorjaarsvakantie

Vanwege de voorjaarsvakantie zal Schaatsbaan Rotterdam dagelijks van zaterdag 23 februari t/m woensdag 27 februari van 08:00 tot 22:00 uur geopend zijn. 

Vanaf donderdag 28 februari zijn wij helaas weer gesloten. Dit in verband met de afbouw die op tijd moet starten, zodat er weer gebruik gemaakt kan worden van de hockeyvelden.
In december 2019 opent Schaatsbaan Rotterdam haar deuren weer! 

Norenuurtje
Er is iedere ochtend van 08:00 tot 09:00 uur een norenuurtje. De 400-meterbaan is dan alleen toegankelijk voor schaatsers op noren, andere type schaatsen zijn niet toegestaan. De Funbaan is dagelijks vanaf 09:00 uur geopend. 
De norenuurtjes in de avonden van maandag 25 februari en woensdag 27 februari komen hiermee te vervallen. 

Regenboogverlichting
In de voorjaarsvakantie zal de regenboogverlichting dagelijks vanaf 16:00 tot 22:00 uur aan staan. Kom jij ook rondjes schaatsen onder de regenboog?

Terugkomkaartje
Heb jij met school bij Schaatsbaan Rotterdam geschaatst? Dan heb je van je docent een Terugkomkaartje gekregen. Met dit kaartje kun je een keer gratis komen schaatsen. Vergeet dit kaartje dus niet in te leveren bij de kassa!

Wil jij niet in de rij staan bij de kassa? Koop je toegangskaartje(s) en schaatshuur vast online

Gepubliceerd op 18 feb 2019

Lees al het nieuws

Meer nieuws