15
November
2023

Schaatsen en curlen tegen kanker

Stap op het ijs tegen kanker! Op vrijdagavond 9 februari 2024 organiseert de Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds Schaatsen en Curlen tegen Kanker om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Dit gezellige winterse evenement mag je niet missen!

share

Schaatsen en Curlen tegen Kanker

Stap op het ijs tegen kanker! Op vrijdagavond 9 februari 2024 organiseert de Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds Schaatsen en Curlen tegen Kanker om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Dit gezellige winterse evenement mag je niet missen!

Schaatsen en Curlen tegen Kanker

Je kunt kiezen uit schaatsen op de 400-meterbaan of curlen op de curlingbaan. Geniet op het sfeervolle Winterplein terwijl je nipt aan een warme chocolademelk. Zing en swing mee met de mannen van ‘Mooi weer op straat’. Zij zorgen ervoor dat stilstaan een uitdaging wordt. Bijdragen aan kankeronderzoek begint met jouw deelname. Of je een doorgewinterde schaatser bent of nog wiebelig op het ijs staat, iedereen kan meedoen. Getraind, ongetraind, jong en oud. We schaatsen of curlen met z'n allen voor een dierbare die te maken heeft (gehad) met de diagnose kanker.

Schaatsen tegen Kanker

Op de 400-meterbaan gaan we gezellig met z'n allen het ijs op. Ieder op zijn eigen manier en tempo. Het maakt niet uit hoeveel rondjes je schaatst. Op de ijsbaan komt DJ Bootsy Paul voorbij met de coolste beats. De regenboogverlichting van de schaatsbaan zorgt voor een unieke ervaring en gezellige sfeer. Zo is geen enkel rondje hetzelfde.

Curlen tegen Kanker

Bedrijven en vriendenteams die wel het ijs op willen, maar zonder schaatsen, kunnen zich uitleven op de curlingbaan. Je start met een gezamenlijke instructie waarna je aansluitend met jouw team de uitdaging aangaat tegen andere teams. Je start met een gezamenlijke instructie waarna je aansluitend met jouw team de uitdaging aangaat.

Samen maken we kanker kansloos

Jaarlijks krijgen meer dan 120.000 mensen in Nederland de diagnose kanker. Dit zijn meer dan 13 mensen per uur. De diagnose kanker komt aan als een mokerslag, bij zowel de patiënt als zijn of haar naasten. Onderzoek is van levensbelang.

Help jij mee wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk te maken? Schaats of curl mee met vrienden, familie of misschien wel met je werkgever of sportclub.

Inschrijven kan via www.maak-kanker-kansloos.nl of neem voor vragen over bedrijfsdeelname contact op voor meer informatie via 010-7034802 of foundation@erasmusmc.nl. Samen maken we kanker kansloos!

meer nieuws