Inschrijving schoolschaatsen geopend!

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor het schoolschaatsen! Kom jij ook (gratis) schaatsen met je klas?

Speciaal voor scholen kan er al vanaf 5 november op de Funbaan geschaatst worden. Vanaf 1 december 2018 is ook de 400-meterbaan geopend, schoolschaatsen kan vanaf dan op beide banen.

Net als voorgaande schaatsseizoenen hoeven scholen uit Rotterdam geen entreegeld te betalen, scholen buiten Rotterdam betalen een kleine bijdrage van €1,75 per leerling. Daarnaast krijgen scholen korting op het huren van ijshockeyschaatsen.

Inschrijven

Vanaf maandag 17 september 2018 is het voor scholen weer mogelijk om zich in te schrijven voor het schoolschaatsen. Aankomend seizoen kan er op vier blokken geschaatst worden. Per blok is er plek voor maximaal 250 leerlingen.

Blok 1: 09:00 – 10:30 uur
Blok 2: 10:50 – 12:20 uur
Blok 3: 12:40 – 14:10 uur
Blok 4: 14:30 – 16:00 uur (alleen op ma, di, do vr)

Schrijf je hier in voor het schoolschaatsen!

Vragen?

Heb je vragen of het schoolschaatsen of over het inschrijven? Hier vind je alle informatie over het schoolschaatsen, of neem contact met ons op via school@schaatsbaanrotterdam.nl.

Deel deze pagina via social media:

Gerelateerd nieuws

Werken bij Schaatsbaan Rotterdam

20 september 2018 Deze winter werken bij de kleurrijkste baan van Rotterdam? Dat kan! Check snel al onze openstaande vacatures en solliciteer nu!
Terug

SCHAATSHUUR & SHOP

Zijn je schaatsen te klein of heb je ze gewoon niet? Wij verhuren ze vanaf 5 euro. IJshockeyschaatsen, noren of klapschaatsen… we hebben het allemaal!

Bekijk pagina