Het complex

Op de twee overdekte banen kan er drie maanden lang worden geschaatst. Op de overdekte 400-meterbaan met officiële ISU-afmetingen kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers terecht. De overdekte 1600m2 funbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen en curling. Rotterdam is weer een schaatsstad!

De 400-meterbaan

De overdekte 400-meterbaan heeft officiële ISU-afmetingen. Indien het weer het toelaat worden de zijkanten van de tunneloverkapping geopend. Op die manier heb je de beleving van buitenschaatsen met de voordelen van binnen. Op de 400-meterbaan kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers naar hartenlust hun rondes maken. Duosport verzorgt op deze baan schaatslessen voor jong en oud.

De Funbaan

De overdekte 800m2 Funbaan is geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, schaatslessen, kunstschaatsen of curling. Met regelmaat worden hier events georganiseerd. Daarnaast is deze schaatsbaan ook erg geschikt voor feestjes, bedrijfsuitjes en teambuilding dagen. Op de Funbaan wordt geschaatst met ijshockey- en kunstschaatsen. Noren zijn hier niet toegestaan. De curlingbaan ligt in het verlengde van de funbaan en is primair bedoeld voor curling, maar kan ook worden gebruikt door schaatsers. De curlingbaan is net als de funbaan 800m2 groot en volledig overdekt!