Grand Opening Schaatsbaan Rotterdam op 2 december

Schaatsbaan Rotterdam opent op 2 december voor de vijfde keer haar deuren. Dat betekent een lustrum! We willen dat graag met iedereen vieren. Lees snel verder voor het programma, want we gaan er een mooi feestje van maken 🙂

OPEN VAN 09.00 – 22.00 uur
Om het seizoen goed te beginnen is de entree op 2 december de gehele dag gratis! Vanaf 09.00 uur gaan de deuren open, dus kom lekker vroeg om eindelijk weer te genieten van het ijs van de 400-meterbaan en de Funbaan.

SINTERKLAAS INTOCHT
Ook de Sint komt dit jaar naar de opening van Schaatsbaan Rotterdam. Om 13.00 uur zal Sinterklaas zijn intocht maken met zijn Pieten, dus wees op tijd en mis dit niet!  Wie leert de Sint het beste schaatsen op de Funbaan?

OFFICIËLE OPENING
Niemand minder dan burgemeester Aboutaleb opent om 16.00 uur officieel het EERSTE LUSTRUM van Schaatsbaan Rotterdam! In het kader van het lustrum zullen er meerdere verrassingen zijn. Benieuwd? Zorg dat je om 16.00 uur aanwezig bent 😉

SILENT DISCO
Vanaf 17.00 uur start de Silent Disco op de Funbaan. Dans op het ijs en luister naar de tunes van 3 verschillende muziekzenders; voor ieder wat wils! Koptelefoons zijn te huur voor slechts €5,- per persoon.

Tot zaterdag 2 december op het lekkerste ijs van Rotterdam!

Deel deze pagina via social media:

Gerelateerd nieuws

Terug

SCHAATSHUUR & SHOP

Zijn je schaatsen te klein of heb je ze gewoon niet? Wij verhuren ze vanaf 5 euro. IJshockeyschaatsen, noren of klapschaatsen… we hebben het allemaal!

Bekijk pagina