Kinderfeestje

Wil jij een supercool kinderfeestje vieren? Ben jij sportief, houd je van actie en plezier maken? En dat in winterse sferen? Kom dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de schaatsbaan!

Boek hier je Kinderfeestje!

Basis arrangement
Wil je gewoon komen schaatsen met je feestje? Het vrijschaatsen staat centraal waarna je met z’n allen frietjes gaat eten. Smullen! Het kinderfeestje basis arrangement bevat entree, schaatshuur, frietjes met een snack naar keuze en 1x frisdrank en kost €14,50 per persoon.
Je kan het basisarrangement uitbreiden met een Feesttafel, IJshockey Clinic of een Langebaan Clinic.

IJshockey Clinic
Breng je feestje naar de optimale ervaring met een ijshockey clinic. De ijshockey clinic is een uitdagende clinic waarbij je les krijgt van een echte ijshockeyer. De clinic duurt 1 uur. Hierbij leer je op schaatsen te sturen en te remmen. Ook leer je met een stick te passen en schieten. Nadat je de ijshockey techniek geoefend hebt wordt deze natuurlijk in praktijk de gebracht met een afsluitend wedstrijdje.

Een IJshockey Clinic is te reserveren voor minimaal 6 tot maximaal 16 personen voor €100,-. 

Langebaan Clinic
Voel jezelf een echte Sven Kramer of Ireen Wüst met de langebaan clinic. De langebaan clinic duurt 1 uur en is natuurlijk onder begeleiding van een ervaren instructeur. Met de langebaan clinic leer je supersnel te schaatsen en sturen op de 400 meter baan.

Een langebaan clinic is te reserveren voor minimaal 6 tot 10 personen voor €100,-. (extra deelnemers zijn €10 p.p.)

Feesttafel
Met de feesttafel voel je je extra jarig! Deze wordt namelijk speciaal versiert voor de jarige die ook nog eens een cadeautje van ons krijgt. Aan de tafel kunnen de kinderen lekker eten, cadeautjes uitpakken en feest vieren. 

Een feesttafel is te reserveren voor  €15,-.

Reserveren
Ben je enthousiast? Reserveer je feestje dan snel via www.schaatsbaanrotterdam-reserveren.nl!
Wil je meer informatie over kinderfeestjes? Neem dan even contact op via 010 – 790 0514 of stuur een mailtje naar info@schaatsbaanrotterdam.nl. Alvast veel plezier gewenst!

Deel deze pagina via social media:

Gerelateerde events

Terug

SCHAATSHUUR & SHOP

Zijn je schaatsen te klein of heb je ze gewoon niet? Wij verhuren ze vanaf 5 euro. IJshockeyschaatsen, noren of klapschaatsen… we hebben het allemaal!

Bekijk pagina