zz

Team Rockstars IT

Team Rockstars IT vierde op 14 februari 2019 de liefde, én de liefde voor curling, bij Schaatsbaan Rotterdam.

Op 14 februari 2019 organiseerde Team Rockstars IT een wel heel bijzonder event voor haar medewerkers: Curling Cupid. Tijdens Valentijnsdag vierde Team Rockstars de liefde met de tweede liefde van het bedrijf, curling. Voor dit event werd de curling baan en het Winterplein gedurende de middag en avond afgehuurd.

Medewerkers van Team Rockstars IT kregen een uitnodiging voor zichzelf en hun partner/date. De vrijgezelle medewerkers kregen een blind date met een door het bedrijf uitgekozen gegadigde.

♥︎ Exclusiviteit van Funbaan en Winterplein
♥︎ Curling Clinic door hetNederlands Heren Curlingteam
♥︎ Winterse BBQ voor 100 personen
♥︎ Aankleding van het complex in thema

Het concept
Tijdens een strategiemeeting van Team Rockstars IT kwam, als grapje, een aantal keer naar voren dat er behoefte zou zijn aan een datingservice. 'Why not',dacht het IT-bedrijf. Aangezien valentijnsdag er aan kwam én Team Rockstars IT hoofdsponsor is van het Nederlandse Olympisch curlingteam, was het plan snel geboren. 

Bij Schaatsbaan Rotterdam werd daarom een origineel event voor de medewerkers georganiseerd, "Curling Cupid". Tijdens deze middag en avond werden de gasten ontvangen met bubbels en borrelhappen, kregen zij een curling clinic van niemand minder dan het Nederlands heren curling team en werd de dag afgesloten met een winterse BBQ op het Winterplein. En alle single IT-ers? Die werden verrast met een door Team Rockstars IT gekozen lucky lady. 

Uitvoering
Het Winterplein van Schaatsbaan Rotterdam toverde voor dit evenement om in een romantische plek. De verlichting en de aankleding op het plein kleurden rood en een decor-bouwer versierde het plein met harten in alle formaten en diverse soorten aankleding in de kleur van de liefde.Op het plein werd een grote barbecue geplaatst, waar te midden van de gasten het eten werd bereid. De Funbaan was gedurende dit evenement exclusief gereserveerd voor de Curling Cupid clinics.

terug naar overzicht