zz

Curling & Wakefield

Cushman & Wakefield organiseerden in samenwerking met Jong M&A aan de Maas een netwerkborrel in winterse sferen met een originele activiteit als perfecte ijsbreker.

In februari 2018 organiseerden Cushman& Wakefield en Jong M&A aan de Maas een origineel netwerkevenement:"Curling & Wakefield". Met het curling toernooi als perfecteijsbreker en een aansluitende borrel, ontstonden er op ludieke wijze goedesamenwerkingen, zowel tussen de verschillende bedrijven, als op de curlingbaan.

✔︎ Exclusiviteitvan de Funbaan voor 2 uur
✔︎ CurlingToernooi voor 100 personen
✔︎Netwerkborrel in een winterse omgeving

Het concept

Cushman & Wakefield organiseerden in samenwerking met Jong M&A aan deMaas een netwerkborrel in winterse sferen met een originele activiteit alsperfecte ijsbreker. Gedurende 2 uur werd door tien teams, bestaande uitpersonen van verschillende bedrijven, gestreden om de Curling Cup. Na hetcurling toernooi werd er geborreld naast de schaatsbaan en konden genodigdenopwarmen met warme chocomelk of glühwein en een broodje rookworst. Eenperfecte combinatie van activititeit en gezelligheid om nieuwe connecties ensamenwerkingen op te doen!

"Bedanktvoor het goed georganiseerde  evenement!"
Organisatie Curling & Wakefield
terug naar overzicht