zz

Dept Agency

Een compleet verzorgde avond voor 250 medewerkers van Dept Agency met presentaties én een originele activiteit. Een compleet verzorgde avond voor 250 medewerkers van Dept Agency met presentaties én een originele activiteit.

Dept Agency zoekt ieder jaar naar een unieke locatie om de jaarlijkse Kick-Off te vieren: een avond met diner, presentaties en ludieke activiteiten. In februari 2018 werd Dept Agency's Kick Off daarom gevierd bij Schaatsbaan Rotterdam! 

  • Exclusiviteit van Schaatsbaan Rotterdam
  • 2000 schaatsende bezoekers
  • Aankleding van het complex in huiskleuren

Het concept

Een compleet verzorgde avond voor 250 medewerkers van Dept Agency metpresentaties én een originele activiteit. Het clubhuis van SchaatsbaanRotterdam werd voor de diverse presentaties en het diner exclusiefgereserveerd. Na afloop van de presentaties konden de gasten kiezen tussencurling of schaatsen op de 400-meterbaan. Na sluitingstijd van SchaatsbaanRotterdam bleef de 400-meterbaan speciaal voor het bedrijf langer open, zodatde 250 aanwezigen naar wens konden schaatsen. Als afsluiter van de avond werdop de Funbaan een feest met DJ op het ijs georganiseerd.

"Bedankt voor de goede zorgen, het was een fantastische avond!"

Event manager Dept Agency NL

terug naar overzicht