zz

Curling & Wakefield

Cushman & Wakefield organiseerden in samenwerking met Jong M&A aan de Maas een netwerkborrel in winterse sferen met een originele activiteit als perfecte ijsbreker.

In februari 2018 organiseerden Cushman& Wakefield en Jong M&A aan de Maas een origineel netwerkevenement:"Curling & Wakefield". Met het curling toernooi als perfecte ijsbreker en een aansluitende borrel, ontstonden er op ludieke wijze goede samenwerkingen, zowel tussen de verschillende bedrijven, als op de curlingbaan.

✔︎  Exclusiviteit van de Funbaan voor 2 uur
✔︎  Curling Toernooi voor 100 personen
✔︎ Netwerkborrel in een winterse omgeving

Het concept

Cushman & Wakefield organiseerden in samenwerking met Jong M&A aan deMaas een netwerkborrel in winterse sferen met een originele activiteit als perfecte ijsbreker. Gedurende 2 uur werd door tien teams, bestaande uitpersonen van verschillende bedrijven, gestreden om de Curling Cup. Na het curlingtoernooi werd er geborreld naast de schaatsbaan en konden genodigden opwarmen met warme chocomelk of glühwein en een broodje rookworst. Een perfecte combinatie van activiteit en gezelligheid om nieuwe connecties en samenwerkingen op te doen!

"Bedankt voor het goed georganiseerde  evenement!"
Organisatie Curling & Wakefield
terug naar overzicht