Arrangementen

Bij Schaatsbaan Rotterdam kan je op vele manieren invulling geven aan een gaaf (bedrijfs)uitje. Gezellig, actief, ludiek, en/of ontspannen. Volg een curling clinic, ga los met het (silent) discoschaatsen en/of geniet van onze winterse maaltijden. Alles is mogelijk en voor ieder wat wils!

 

 

Handig om te weten:

Voor wie? Bedrijven, teams, vrienden, familie, vrijgezellenfeesten etc.
Minimum aantal personen 8
Maximaal aantal personen 2500
Seizoen 3 November 2018 t/m 27 februari 2019

Curling Clinic
Curling is helemaal hip! Dit is een sport die je minimaal 1 keer in je leven gedaan moet hebben. Wil jij met collega’s, vrienden of familie de kneepjes van de sport leren kennen? Je krijgt begeleiding van een echte curling-pro. Kan jij hem dit jaar van je bucketlist afstrepen?
Klik hier voor meer informatie.

(Silent) Disco Schaatsen
Wat is er nu origineler dan discoschaatsen in stilte? Je hebt een koptelefoon waar je je eigen favoriete muziek kunt luisteren. Dans samen met je vrienden, collega’s of je baas over het ijs!
Klik hier voor meer informatie.

Schaats Clinic
Bij deze clinic leer je de echte kneepjes van het vak. Of je nou voor het eerst de ijzers onderbindt of je hebt Olympische ambities, iedereen kan tijdens deze clinic zijn/haar techniek bijschaven. Je krijgt begeleiding van een ervaren instructeur die je alles van deze sport kan leren!
Klik hier voor meer informatie.

Winterspelen
De winterspelen bestaan uit een aantal verschillende spellen op het ijs. Maak teams en ga de strijd met elkaar aan. De onderdelen zijn onder andere ijshockeyspel, prikslee race, ice speedway, ijsbeer schieten, eisstockschiessen en sjoelbakschieten. Voor ieder wat wils!
Klik hier voor meer informatie.

Borrelen & Dineren
Combineer je clinic met een lekker diner of borrel. Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van een achtgangenmenu tot een oer-Hollandsch stamppottenbuffet, het is allemaal mogelijk!

'Wij-zijn-geïnteresseerd'-formulier

Vul hieronder al jullie wensen in. Nog andere vragen? Bel dan even naar 010-7900514.
  • Het maakt niet uit als het aantal personen in een later stadium nog verandert.
  • Welke dag heeft jullie voorkeur? Schaatsbaan Rotterdam is voor clinics geopend van 3 november 2018 t/m 27 februari 2019.
  • Geef hier aan welke activiteit jullie wel tof vinden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden.

Deel deze pagina via social media:

CURLING CLINIC

Curling is dé wintersport die je moet proberen. Gezellig, ludiek, origineel maar ook competitief… Deze laagdrempelige sport is leuk voor al je collega’s! Mogelijk vanaf 8 personen, €25,- p.p.

Bekijk pagina

(SILENT) DISCO SCHAATSEN

Stap het ijs op en maak indruk op je baas, die ene leuke collega of gewoon op je zelf. Wij zorgen voor een hippe DJ die jullie avond tot een absolute climax brengt! Mogelijk vanaf 80 personen, €39,50 p.p.

Bekijk pagina

SCHAATS CLINIC

Schaatsen is dé Nederlandse volkssport. Bij de schaats-clinic van Schaatsbaan Rotterdam leer je van een ervaren instructeur, de kneepjes van het vak.
Mogelijk vanaf 8 personen, €19,50 p.p. (Optioneel mét Schaatsheld van weleer!)

Bekijk pagina

DE WINTERSPELEN

De Winterspelen bestaan uit een aantal verschillende spellen op het ijs.
Teams van ongeveer 8 personen zullen de strijd met elkaar aangaan. Aan het eind zal dan uitwijzen wie de Winterspelen 2016/2017 hebben gewonnen.