Curling Clinic

Het is helemaal hip! Voor curling, door niet-kenners wel eens ‘de sport met een bezem’ genoemd, moet je stevig in je schoenen staan.

Curling? It's a way of life.

De sport van de bezems op het ijs, maar hoe werkt het nou precies? Wil jij met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie de kneepjes van de curlingsport leren kennen? En daarmee dé populairste sport van de Olympische Spelen ’18 ontdekken? Kom een clinic volgen en leer het oefenen van de technieken, de speluitleg en het spelen van een toernooi. Uiteraard te combineren met een lekker drankje of hapje na afloop, zoals een oer-Hollands stamppot buffet of gezellige winterse BBQ! Zie voor het volledige aanbod onze Arrangementen Brochure.

Kosten p.p.

€25,-

Minimaal aantal personen

8

Maximaal aantal personen

300

 

Begeleiding van een curling-pro

De uitdagende curling clinic wordt begeleid door een ervaren instructeur. Schaatsbaan Rotterdam heeft de beschikking over 8 curlingbanen waardoor er altijd plek is om met jouw team, familie of bedrijf te komen curlen.

Reserveren vanaf 8 personen
Het curling arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warme winterse barbecue. Lees de brochure voor alle mogelijkheden. Weet je al genoeg? Vul dan het reserveringsformulier in onderaan de pagina.

Ander arrangement

Wil je een arrangement op maat?