krokusvakantie

Saturday
25
Feb
t/m
Friday
3
Mar
09:00 — 22:00
share

Krokusvakantie vieren op het ijs

Het leukste uitje tijdens de krokusvakantie? Schaatsen natuurlijk! Tijdens de krokusvakantie (25 februari t/m 3 maart) zijn wij elke dag open voor schaatsen onder de regenboogverlichting, extra vroege noren–uurtjes, racen op de Funbaan, opwarmen met warme choco's en heerlijke happen op het Winterplein.

Reserveren=verplicht

Voordat je komt schaatsen is het belangrijk dat je altijd van te voren reserveert. Bij drukte moeten we bezoekers zonder reservering helaas weigeren bij de kassa. Voorkom dan ook een grote teleurstelling en wees verzekerd van een dagje schaatsen! Een ticket en tijdslot reserveren? Dat kan via onderstaande knop!

Tijdens de krokusvakantie zijn enkele kortingsacties niet geldig. Hieronder vallen de ErasmusSportpas, Groupon en VakantieVeilingen.
Tickets annuleren is niet mogelijk. Wel kan je je niet-gebruikte tickets altijd omboeken naar een andere datum.

Aangepaste openingstijden

Houd rekening met aangepaste openingstijden tijdens de  krokusvakantie (25 februari t/m 3 maart).

Openingstijden 400–meterbaan

- ma t/m do: 08.00 – 22.00 uur
- vrijdag: 08.00 – 23.00 uur

Openingstijden Funbaan

- ma t/m do: 09.00 – 22.00 uur
- vrijdag:
09.00 – 23.00 uur

Noren–uurtje

Tijdens de krokusvakantie is er dagelijks een noren–uurtje! Van maandag t/m vrijdag is het noren–uurtje op de 400-meterbaan van 08.00–09.00 uur. De gebruikelijke noren-uurtjes op maandag en woensdag vervallen tijdens de krokus.

Wat is het noren–uurtje? Het noren–uurtje is alleen bedoeld voor ervaren/snelle schaatsers op noren; recreanten en beginnende schaatsers op kunst- of ijshockeyschaatsen zijn dan niet toegestaan op de baan.

Dweilschema

Tijdens de krokusvakantie is het dweilschema van de 400-meterbaan en Funbaan aangepast. Deze vind je hier terug!

Regenboogverlichting 🌈

Tijdens de krokusvakantie staat de regenboogverlichting op de 400–meterbaan elke dag aan vanaf 16.00 uur.

Tickets

Reserveer nu jouw tickets voor de krokusvakantie en wees verzekerd van een dagje schaatsen op de kleurrijkste baan van Nederland!

Tijdens de krokusvakantie zijn enkele kortingsacties niet geldig. Hieronder vallen het Terug-kom-kaartje, de ErasmusSportpas, Groupon en VakantieVeilingen.
Tickets annuleren is niet mogelijk. Wel kan je je niet-gebruikte tickets altijd omboeken naar een andere datum.

meer evenementen