Blue Monday Skate

21 jan 2019 - 09:00 - 22:00

Kom jij ook de Blue Monday Blues overwinnen op het lekkerste ijs van Rotterdam?

Schaatsbaan Rotterdam organiseert op maandag 21 januari de allereerste Blue Monday Skate. Alle bezoekers kunnen zo de Blue Monday blues overwinnen op het lekkerste ijs van Rotterdam.

Blue Monday wordt ook wel gezien als de meeste deprimerende dag van het jaar. Het vaak slechte weer, het niet kunnen volhouden van goede voornemens en de tijd tot de eerstvolgende vakantie zijn hier onder andere de oorzaak van. Daarnaast zijn de dagen nog donker en grauw en is het de eerste dag van de werkweek.

Schaatsen maakt gelukkig
Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat sporten het beste medicijn is tegen neerslachtige gevoelens. Met slechts een halfuurtje bewegen, kun je je eigen stemming al opvrolijken. Je lichaam maakt dan namelijk de gelukshormonen endorfine, serotonine en dopamine aan, die de stresshormonen afbreken. Door te sporten vergroot je tevens je zelfvertrouwen, slaap je beter en ontmoet je nieuwe mensen. Genoeg redenen dus om naar de Blue Monday Skate te komen!

Blue Monday Skate
Om van deze ‘meeste deprimerende dag van het jaar’ een leuke dag te maken, zijn er bij Schaatsbaan Rotterdam verschillende ludieke acties op en naast het ijs. De schaatsbaan zal op deze donkere grauwe maandag, zowel letterlijk als figuurlijk, een lichtpuntje zijn. Denk hierbij onder andere aan blue(s) muziek, blauwe verlichting en andere acties waarvan je gaat stralen.

Goed gemutste mensen krijgen korting
Schaatsbaan Rotterdam zal haar steentje bijdragen om de treurigheid, neerslachtigheid en weemoed op Blue Monday tegen te gaan en het geluk van de bezoekers te vergroten. Eenieder die op maandag 21 januari een blauwe muts draagt, zal daarom 25% korting ontvangen op de entreeprijs. 

Houd ons Facebook Event in de gaten voor de laatste updates!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ornare molestie ligula a porttitor. Aliquam ac tincidunt tellus, sit amet varius eros.

Bekijk al het nieuws