Funbaan open vanaf 6 november!

Ook dit jaar is de Funbaan weer eerder geopend! Waar Schaatsbaan Rotterdam voor het grote publiek pas opent op zaterdag 2 december, ligt het ijs van de Funbaan er al de eerste week van november. Schoolschaatsen is dan al mogelijk, evenals het volgen van een activiteit met vrienden of collega’s i.c.m. ons uitgebreide horeca aanbod.

Zo is het bijvoorbeeld al mogelijk om een Curling Clinic te volgen of om met elkaar de strijd aan te gaan met de Winterspelen! Kijk voor meer informatie over al onze arrangementen even op www.schaatsbaanrotterdam.nl/arrangementen en reserveer direct een leuk uitje met je collega’s en/of vrienden. Wees er snel bij, want als je een arrangement boekt welke plaats vindt in november, krijg je 10% korting!

Schoolschaatsen

Let op: Reserveren voor schoolschaatsen is mogelijk via ons reserveringssysteem vanaf maandag 11 september!

Ook dit jaar kunnen scholen uit Rotterdam weer gratis schaatsen bij Schaatsbaan Rotterdam! Reserveren is mogelijk op de onderstaande tijden. Deze tijden gelden alleen buiten de schoolvakanties in verband met de veiligheid en capaciteit. Er kunnen per blok maximaal 200 leerlingen komen schaatsen. Voor grotere groepen kunt u contact opnemen met school@schaatsbaanrotterdam.nl. Meer informatie over het schoolschaatsen vind je hier.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
Blok 1: 9:00 – 11:00 uur
Blok 2: 11:30 – 13:30 uur
Blok 3: 14:00 – 16:00 uur

Woensdag:
Blok 1: 9:00 – 11:00 uur
Blok 2: 11:30 – 13:30 uur

Deel deze pagina via social media:

Gerelateerd nieuws

Terug

SCHAATSHUUR & SHOP

Zijn je schaatsen te klein of heb je ze gewoon niet? Wij verhuren ze vanaf 5 euro. IJshockeyschaatsen, noren of klapschaatsen… we hebben het allemaal!

Bekijk pagina