Santa Skate on Ice 2017

Op 24 december vindt de vierde editie van de Santa Skate on Ice plaats!

24 december 2017

Deze middag gaan we met zo veel mogelijk mensen in kerstmanpak een uur lang schaatsen op de 400-meterbaan. Daarnaast zal deze dag uiteraard in het teken staan van het begin van de kerstvakantie! Kerstmuziek, Glüh Wein, warme Chocomel en gezelligheid. Wij zorgen voor een leuke kerstmiddag!

De vorige edities van Santa Skate waren een groot succes en we hopen dit jaar op nog meer deelnemers. Voor €10,- en een donatie van een minimumbedrag van €1,- krijg je toegang tot de schaatsbaan en een kerstmanpak (die je mag houden)! Ook aan de kleine Kerstmannen is gedacht (er zijn kindermaten beschikbaar!), dus jong en oud kan in compleet pak het ijs op.

De Santa Skate wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit doel zet zich in voor onderzoek naar de ingrijpende en nog steeds dodelijke taaislijmziekte. Ruim 1500 kinderen en jong volwassenen in Nederland hebben deze ziekte en leven veelal in benauwdheid en aanverwachte klachten. Het geld dat de Santa Skate on Ice opbrengt, wordt door Stichting Skate4AIR besteed aan onderzoek naar deze ziekte.

Koop je Santa Skate ticket nu!

Let op: Schaatshuur zit niet inbegrepen bij het entreeticket voor Santa Skate on Ice.

Deel deze pagina via social media:

Gerelateerde events

Studenten Curling Cup

15 februari 2018 Altijd al je mede-studenten uit willen dagen voor een potje curling? Grijp je kans en doe mee aan de Studenten Curling Cup!

Buffelavond II

19 januari 2018 Op vrijdagavond 19 januari is het tijd voor de tweede Buffelavond: 75 rondes buffelen!
Terug

SCHAATSHUUR & SHOP

Zijn je schaatsen te klein of heb je ze gewoon niet? Wij verhuren ze vanaf 5 euro. IJshockeyschaatsen, noren of klapschaatsen… we hebben het allemaal!

Bekijk pagina