Kinderfeestje

Wil jij een supercool kinderfeestje vieren? Ben jij sportief, houd je van actie en plezier maken? En dat in winterse sferen? Kom dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de schaatsbaan!

Basis arrangement
Wil je gewoon komen schaatsen met je feestje? Dat kan elke dag van de week, zonder daarvoor te hoeven reserveren. Het vrijschaatsen staat centraal waarna je met z’n allen frietjes gaat eten. Smullen! 

Het kinderfeestje basis arrangement bevat entree, schaatshuur, frietjes met een snack naar keuze en 1x frisdrank en is €14,50 per persoon.

Je kan het basisarrangement uitbreiden met een IJshockey Clinic of een Lange Baan Clinic. 

IJshockey Clinic
Breng je feestje naar de optimale ervaring met een IJshockey Clinic. De IJshockey Clinic is een uitdagende clinic waarbij je les krijgt van een echte ijshockeyer. De clinic duurt 1 uur. Hierbij leer je op schaatsen te sturen en te remmen. Ook leer je met een stick te passen en schieten. Nadat je de ijshockey techniek geoefend hebt wordt deze natuurlijk in praktijk de gebracht met een afsluitend wedstrijdje.

Een IJshockey Clinic is te reserveren voor minimaal 6 tot maximaal 16 personen voor €100,-. 

Lange Baan Clinic
Voel jezelf een echte Sven Kramer of Ireen Wust met de Lange Baan Clinic. De Lange Baan Clinic duurt 1 uur en is natuurlijk onder begeleiding van een ervaren instructeur. Met de lange baan clinic leer je supersnel te schaatsen en sturen op de 400 meter baan.

Een Lange Baan Clinic is te reserveren voor minimaal 6 tot 10 personen voor €100,-. (extra deelnemers zijn €10 p.p.)

Feesttafel
Met de feesttafel voel je, je extra jarig! Deze wordt namelijk speciaal versiert voor de jarige die ook nog eens een cadeautje van ons krijgt. Aan de tafel kunnen de kinderen lekker eten, cadeautjes uitpakken en feest vieren. 

Een feesttafel is te reserveren voor  €15,-.

Reserveren

Ben je enthousiast?  Vul dan het reserveringsforumulier in onderaan de pagina.
Alvast veel plezier gewenst!

Het 'ik-ben-bijna-jarig' formulier.

Vul hieronder al jullie wensen in. Nog andere vragen? Mail dan even naar ons .
  • Welke dag heeft jullie voorkeur? Schaatsbaan Rotterdam is geopend t/m 28 februari 2018.
  • Welke tijd heeft jullie voorkeur?
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Deel deze pagina via social media:

Gerelateerde events

Grand Opening Lustrum Jaar

2 december 2017 Schaatsbaan Rotterdam opent op 2 december voor de vijfde keer haar deuren. Dat betekent een lustrum! We willen dat graag met iedereen vieren. Houd deze pagina daarom goed in de gaten, want we gaan er een mooi feestje van maken.

Curling Clinic

Curling is dé wintersport die je moet proberen. Gezellig, ludiek, origineel maar ook competitief... Deze laagdrempelige sport is leuk voor al je collega's! Mogelijk vanaf 8 personen, €25,- p.p.
Terug

SCHAATSHUUR & SHOP

Zijn je schaatsen te klein of heb je ze gewoon niet? Wij verhuren ze vanaf 5 euro. IJshockeyschaatsen, noren of klapschaatsen… we hebben het allemaal!

Bekijk pagina